player regler

   

1. brug af ordet noob/newb=kick... så derfor beder jeg alle som er inde på serverne til ikke at bruge ordet noob vi er jo en "noob" venlig clan

2. whine = slay og kick hvis det er groft

3. spwan killing = kick

4. afk = kick (away from |k/computer)

5. Hvis cheat opdages, så er det ban perm (den eneste måde man kan blive unban på er at skrive en mail til Y-not@cssyd.dk  der skal du så lave en aftale med Y-not  om at du aldrig vil cheate igen og hvis vi så ser du cheater igen så bliver du ban fra hele steam i 1 år)

6. Players som laver TD/TK med vilje eller i spawn kick/bannes omgående og uden advarsel.

7. Hvis du ikke er en [CSsyd] eller en ADMIN så ugiv dig ikke for en = perm ban. Du får ingen advarsler.

8. Gør altid hvad ADMIN siger: Der er en god grund til deres autoritet på serverne. Siger de skift, så skift. Siger de stop med det du gør, så stop.

 

9. Forsøg at fuldføre missionen: Hvis det er et de_map, så plant bomben eller defuse den. Er det et cs_map, så red eller beskyt gidslerne. Er det et as_map, så beskyt eller skyd VIP.

10. Camping er tilladt hvis det hjælper med til at fuldføre missionen: Eksempler inkluderer terrorister der camper ved gidslerne på Italy eller counter-terrorister der dækker bomben på Aztec. Det er også tilladt at campe hvis din health er meget lav. Vær dog opmærksom på, at hvis en ADMIN beder dig komme videre, så gør du bedst i at efterkomme det.

 

11. Rakken ned på Noobs tolereres ikke: Vi er en Noob venlig clan. Hvis du er en Noob, så sig det venligst til ADMIN, så vi kan holde øje med dig og hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp, så spørg en ADMIN. Du skal ikke være bange for hvad andre spillere gør og tænker om dig. Vi har alle været Noobs engang og vi har ikke glemt hvor svært det var at finde en server hvor man var velkommen og hvor det var sjovt at spille.

12. Hvis du mistænker nogle for at snyde så sig det til en ADMIN: ADMIN vil herefter vurdere hvad der videre vil ske. Det er nok at sige det til ADMIN en gang. Så snart ADMIN har bekræftet din indsigelse, så spil videre

 

13. Bevidst TA/TD (teamattack/teamdamage) og TK (teamkilling) tolereres ikke: Bevidst TA/TD og TK vil blive straffet af ADMIN. I grove tilfælde kan det udløse en permanent ban uden mulighed for appel. Hvis du ubevidst kommer til at TA/TD eller TK, så udvis takt og sig undskyld til vedkommende. (sry eller undskyld)

14. Vis respekt over for alle spillere på serverne og prøv at undgå meningsudvekslinger.

15.hvis man vil rushe så spørg en admin om det er tilladt. hvis der ikke er en admin så er det ikke tilladt at rushe i alle aim maps

16. Alt hvad Y-not siger er Lov ;O)

admin's regler

 

1. ADMIN's SKAL HÅNDHÆVE ALLE REGLER SOM ER I PLAYER REGLER

 

2. ADMIN's må ikke bruge sin magt uforsvarligt som feks. "brug kniv eller bliv kicked" eller

 

3. ADMIN's SKAL være fair